Abdomen extra-plat (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Neatza si de la mine, eu am pierdut ieri tura de America. Si pentru ca vecinii mei "dragi" au chef la ora 4 dimineata si nu pot sa dorm, ce sa fac si eu, ma dau pe forum.
Deus nici eu nu stiam de Focsani, dar eu mancam cealalta branza, aia cu smantana, nu mai tin minte cum ii zice. Vai ce dor imi e de Napolact, mmmm, aici mai rar gasesti lactate asa bune.
Pentru americance: unde gasiti voi spearmint? Hm?
Conchita eu m-am lasat de fumat de o luna de zile, dupa ce am fumat 10 ani. Cu Chantix. A mers fooaaarte lejer, nici nu-ti inchipui, si am luat medicamentul numai doua saptamani, cu toate ca ar trebui sa dureze 12. Si tot off-topic: fusei anul trecut, pe vremea asta, in Colorado. Vaai ce frumos e, am stat la o cabana sus pe munte langa Denver si era sa ramanem blocati in zapada, am fost la Garden of the Gods, suuperb! De Aspen n-am fost deloc impresionata insa.
Cine intreba de muzica pentru workout? Eu de cand ma stiu imi downloadez Ministry of Sound sau Clubbers Guide - muzica de top, ritmata, chiar prea ritmata cateodata.

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 63 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emaaimee

o melodie care imi place mult, fac sport pe ea. intra bine
http://www.youtube.com/watch?v=hZliYCJN_0M

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Ema asta e barbatu-meu, sa nu cumva sa te iei de el! Ce George Clooney, ce Brad Pitt, cel mai frumos barbat de pe planeta, ehee.. cate vise umede aveam eu acum vreo 5-6 ani cu el, pana cand am citit ca e de fapt cu vreo 20 si ceva de ani mai batran decat mine.
Uite o piesa de la el, care merge si mai bine pt workout:
http://www.youtube.com/watch?v=x9lupfTLDg0

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 63 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

addicted - menta la ghiveci cred ca se gaseste si in SUA si in Ro la orice supermarket...doar ca nu tine mult (:

Napolactul nu mai este ce a fost pe vremuri, acuma au aparut si aici branzeturi din zona Alba Iulia sau Monor foarte bune, efcetiv au gustul si miroase ca la tara. Acuma ce este super bun este telemeaua de la tarani

poze

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Emma,Addicted super melodi mie imi place foarte mult limba araba,acum vrun an am luat niste cursuri de araba, ma dai grea rau limba, de scris nici nu mai vorbesc, asa ca m-am lasat bagubasa mai ales ca nu aveam cu cine so practic.

Conchita, cum e cu belly dansu? eu vreau sa invat salsa,imi place la nebunie.La belly stau bine, mama e profesoara de belly si am invatat de mica

Deus, super idee cu masuratu,cataritu, eu luni ma duc sa-mi iau alt cantar, ca am impresia ca ceva e in neregula cu cantaru meu de nu se clinteste el deloc.

Si eu sunt fumatoare am renuntat doar 9 luni cat am fost insarcinata.Primu lucru dupa ce mam dat jos din pat am vrut tigarea si cafeaua....si m-am reapucat....eu nu ma las ca mi-e frica ca ma ingras...ca de putut pot...cred

Bun venit noilor fete

Asa , sa dau raportu acum
10:00 o cafea
14:00- un iaurt 0% si o felie de paine integrala
16:00- 3 felii de cascaval
19:00 o salata mare cu crutoane light si pui fiert.

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

'neata
de-abia facui oki ca si tzop pe DC sa ma trezesc. Indulcitorul nu-mi place deloc. Azi am pus 5 pliculete si are gust din ala de ceva artificial. Bleah.
Ema, mi-ai facut o mare surpriza cu melodia aia. Imi trezeste multe amintiri. Am ascultat-o aseara de vreo 5 ori. Azi trebuie sa mi-o pun pe iPod.
Addicted, cauta la Whole Foods. Au acolo toate minunile. Ai sanse mari sa gasesti si la Home Depot.
Nu-mi vine sa cred ca anul trecut ai fost asa aproape de noi si nu am stiut. Poate aveam timp sa ne zicem una alteia "Hi". Intr-adevar Garden of the Gods este ceva zeiesc. Cand am aterizat aici, in oras, asta a fost primul punct turistic vizitat. M-a dus sotul sa ma impresioneze.
Acum mergem destul de des sa ne plimbam cu bicicletele (nu stiu daca ai observat dar au si piste pentru bicle) ca drumul este destul de anevoios si te solicita, plus ca altitudinea e asa de ridicata, deci e un motiv in plus sa te antrenezi.
Eu ziceam de muzica de workout. O sa ascult ce ai zis tu mai pe seara.
Ma trezii devreme ca sa apuc sa invat, iar pe la 10 mergem la un picnic undeva in afara orasului de-a lungului raului Arkansas. Am luat pastrav, pui sa punem pe gratar si legume multe si salata.
De vreo doua luni vremea ne cam fenteaza in weeekend. Ba ploua, ba e frig. Acum vad ca e soare si senin.
Sa aveti o sambata faina!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Deus pacat de Napolact. Cand am plecat eu era la moda nush ce firma cu Zazazizu.. Unde stai in Cluj?
Ciuf incurcai oalele, Conchita e in Alabama. Era 4 dimineata, eram adormita, nu se pune Am vazut si trasuri prin Garden of the Gods, daca imi amintesc bine. Esti norocoasa sa stai acolo. Noi am facut mai mult jumatate din America prin excursii, ne-a placut Oregonul si Colorado cel mai mult. Nu stiu de ce stam la plaja, ca noi suntem mountain people. Si daca imi amintesc bine, cred ca acum ceva timp am vazut o poza la tine la semnatura din Utah? Am trecut pe acolo, dar n-am fost in parcul cu stanci sau ce-o fi..
Aici nu este Whole Foods, o sa incerc la Home Depot. Gingerul se decojeste sau se da pe razatoare asa cum e? Eu sunt mai de la tzara.. Have fun la gratar si sper sa aveti vreme buna!

Ane eu m-am ingrasat 3 kg intr-o luna de cand m-am lasat de fumat, iar de o saptamana cam 2,5 le-am dat jos deja, de cand am inceput iarasi sa merg la sala si sa mananc sanatos. Asa speriata am fost si eu, mai ales cand am vazut ca iau proportii, am pus piciorul in prag si am zis ca ajunge cu atata mancare. Important e, zic eu, ca daca te hotarasti sa te lasi, sa iti canalizezi vointa la inceput numai pe un singur lucru, adica nu poti sa tii si cura, sa te lasi si de fumat si sa te hotarasti sa faci si sport, toate de-odata, cel putin la mine stiu ca n-ar fi functionat. Asa ca mai intai am renuntat la fumat, m-am ingrasat, iar peste 3 saptamani am facut refill la vointa si m-am apucat si de slabit..

Dedicatie pentru fetele care merg la sala, eu ma zbantui toata ziua pe piesa asta:

http://www.youtube.com/watch?v=TC3Z495MT90

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

addicted - am stat 24 de ani in Zorilor si acuma stau in Manastur pe str Negoiu aproape de padurea Faget ( in curand o taie astia pe toata sa construiasca monstrii de blocuri/case (:
In fine, am sa ma mut eu de aici...
Napolact -are inca produse bune insa unele nu mai sunt la fel de naturale.

Azi am papat pui, legume, oua si am baut bere :)

Maine mergem la padure la aer curat si miscare .
Va doresc o duminica placuta si ne vedem luni cu date noi si masuri actualizate.

poze

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Addicted, sa-ti traiasca barbatul, sa-l stapanesti sanatos ti-l iau si eu o tura cand alerg doar incercat varianta ta, ma inspira mai putin, cealalta daaa. apoi imi mai place sa alerg si pe Eminem, DrDre& Prodigy.
pt ca am mers la restaurant, am alegat azi. ma simt tare bine cand alerg, o sa ii zic si drei de fam- nu ma doare gatul cand respir deloc. plus ca am mai pacatuit cu o banda/doua de cand m-am operat. am ajuns iar la cat fac in ultima vreme- 5 km/aprox.450calorii
MD- jum de bol de cereale+lapte skimmed, cafea cu lapte skimmed& zaha(total lapte 200gr- max 250)
snack: jumatate de banana mare
la restaurant am mancat supa italiana de legume( cu legume fierte: brocoli, telina, salta si 3 buc mici de cartof)- impartita cu fata mea. lasagna si tort de frisca- tot impartit cu dra. aproape tot cake mancat de cupil eu asa fac sa nu pap prea mult, mananc cu odrasla, nu ii comand ei meniu de copii.
snack: o pruna
la 8pm-alergat
cina dupa workout: proteineeee- o bucatica cat un biscuite rotund de omleta ramasa de ieri, 200gr iaurt 0.1% grasime
ma duc sa im fac un ceai

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ciuf, ma bucur ca ti-a placut si tie melodia.
Anne- nu papi cam putinel? poate asa mi se pare mie. mie imi trebuie musai 2 snack-uri pe zi.
eu nu am zis nimic de beutura la restaurant, nada. nu am baut alcool. ca nu imi prea place, fff rar consum .
marturisesc: nu m-am imbatat niciodata irlandezii ma cred vreo sfanta, pe cuvant ca sunt freak pt ei. a se vedea de ce zic asta: pana si emoticonul de turmentat arata un nea irlandez(palaria de irish/ shamrock-trifoi) abtziguit. hac.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Addicted

Deus pacat de Napolact. Cand am plecat eu era la moda nush ce firma cu Zazazizu.. Unde stai in Cluj?
Ciuf incurcai oalele, Conchita e in Alabama.

sunt in California. :-)

Mergi la inceput